Fake Carrier/ Alat Gendong Tiruan

FAKE CARRIER atau CARRIER PALSU (tak kira la gred apa) Dear Mommies and Daddies, Alhamdulillah sejak akhir2 ni, ramai yang berminat nak ber-babywearing- Syabasss!!! Saya mmg sangat gembira dengan perubahan pemikiran org Malaysia yang dah semakin terbuka dengan amalan menggendong bayi masing2. Just nak bagi peringatan, kalau nak carry baby tu, silalah dan BERUSAHAlah untuk... Continue Reading →

Keselamatan semasa menggendong

Hari ni saya keluar dating kat Alamanda Putrajaya (yelah tu.. gi beli barang rumah je sebenarnya ). Happy tengok ramai ibu bapa menggendong anak mereka. Macam2 carrier ada.. Boba, ABC, Snuggbaby, Jumpsac (saya kalau keluar jalan2 memang saya perhati satu2 carrier yang korang pakai tau?) dan macam2 lagi. Ada juga terpandang beberapa orang yang cuba... Continue Reading →

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: