Blog Relaunch Giveaway!

We’re bacckkkk!

After a few months (years?) I’m blogging again and I hope I can help spread a little info and awareness on babywearing.

Jadi, sempena ‘relaunch’ blog Baby Carrier Malaysia, saya nak buat satu giveaway. Senang je nak join. Langkah2nya:

  1. Kira berapa kali di dalam posting2 blog ni saya sebut “I want to win!”- dalam artikel2 blog ni, ada terselit frasa tersebut beberapa kali. Anda kena cari (between the lines) dan kira saja. Komen di posting ini jawapan anda.
  2. Follow blog dengan mendaftar email (kerana keputusan nanti kami akan diumumkan melalui email)
  3. Share link artikel ini di Facebook wall anda dan tag sekurang2nya seorang rakan. Jangan lupa set privacy ke Public!

Hadiah berupa Top Up prepaid internet data dengan servis provider pilihan bernilai RM50 untuk pemenang bertuah! Jika anda pengguna postpaid, kami akan bagi cash!

Kalau tak menang pun, kami akan bagi Voucher hadiah juga (limited)

Jom la join. Senang je kan?

Mana tahu rezeki anak?
Syarat2:

  • Contest dibuka dari hari ini 14/6/17 sehingga 21/6/17 jam 11.59pm.
  • Terbuka kepada penduduk Malaysia sahaja
  • Keputusan peraduan adalah muktamad dan sebarang rayuan tidak akan dilayan
  • Pemenang akan diumumkan pada 22/6/17
Advertisements

6 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s